Møbelpolstring og ombetrækning i kvalitet
Ring for et uforpligtende tilbud på telefon

Møbelpolstring og ombetrækning på Fyn

Din polstrer på Fyn
At holde liv i gamle ting, som stadig har mange år foran sig, er vores største passion. Jeg, Linda, har derfor siden 2006  været den lokale sadelmager på Vestfyn. Hos Lillebæltpolsteren tilbyder vi møbelpolstring, ombetrækning og syning af en lang række hynder – og vi arbejder  altid for det bedste resultat. Nyt betræk kan forny dit møbel og give det andet liv, og denne proces elsker vi. Den 24. februar 2014 ansatte jeg Gitte som voksenlærling. Jeg havde brug for en hjælpende hånd på værkstedet grundet den stigende efterspørgsel, og her kom Gitte ind i billedet. I dag arbejder vi begge to og bruger vores ekspertise til at give dig/Jer det  bedste resultat.

Værkstedet i grove træk
På mit værksted i Harndrup, kan vi hjælpe dig, hvis du har brug for møbelpolstring, ombetrækning af et møbel, som du har kært, reparationer, syning, kantoverlockning og tekstilbrodering og meget andet. Desuden sælger vi også stof, læder, plejemidler og polstermaterialer, hvis du selv ønsker at gå i gang med renovering af dit gamle møbel. Vi udfører opgaver for både private, institutioner og virksomheder, så uanset hvem du er, hjælper vi dig gerne.

Hvis du kommer fra en virksomhed eller institution
Har din virksomhed eller institution brug for hjælp til polstring, ombetrækning eller lignende, står vi altid klar med en hjælpende hånd. Eksempler på opgaver, som virksomheder kan komme med, er betræk til tandlæge-, frisør- og konferencestole, montering af hjul på møbler og polstring af kirkehynder og knæfald. Vi kan udføre en bred vifte af opgaver, og er du i tvivl så kontakt os endelig.

Hvis du er privatperson
Kommer du som privatperson, kan vi hjælpe dig med nærmest hvad som helst inden for vores fagområde. Kommer der et barn i familien, og skal en barnevogn genbruges, kan vi gøre barnevognskalechen så god som ny, og endda også brodere navn på dåbskjolen. Vi laver også markiser og vindsejl, farvning af lædermøbler og reparation af sko og støvler. Uanset hvad du har brug for hjælp til, så kontakt os gerne, så tager vi en snak og finder den bedste løsning for dig.

Vi gør det nemt for dig
Du er altid velkommen til at besøge mit værksted i Harndrup, sende mig en mail eller give os et kald. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, hvis du har en opgave, vi skal løse. Vi afhenter også jævnligt møbler fra Odense til Fredericia, så kontakt os endelig på mobil: 61 65 72 70 for at aftale en tid.

De bedste hilsner,
Gitte og Linda